Team

Copywriting

Connect

För drömmare & visionärer

Hur är det att jobba som Copywriter på Invise? Vi ställde fem frågor till vår härliga kollega Sandra! 👋🏼

Beskriv din roll lite kortfattat!

- Jag skriver blogginlägg, analyserar sökord och formulerar meningar som (förhoppningsvis) får personer att klicka på knappar och öppna mail.

Vad är det roligaste i ditt jobb?

- Jag uppskattar att mina arbetsuppgifter varierar rätt mycket vilket gör att jag skriver allt från ux copy till marketing emails och djuplodande guider. Våra kunder är också verksamma inom en rad olika branscher vilket innebär att jag skriver om vitt skilda ämnen.

Vad är det mest utmanande i din roll?

- Det roligaste är ofta även det mest utmanande. Eftersom att vi arbetar med kunder inom olika branscher är det ofta tvära kast mellan ämnena jag skriver om. Innan lunch kanske jag skriver webbcopy åt ett företag inom byggbranschen och efter lunch ska jag istället skriva blogginlägg åt ett rekryteringsföretag. Det kan definitivt vara utmanande att sätta sig in och förstå alla ämnen.

Hur skulle du beskriva Invise med tre ord?

- Flexibel, taggad, öppensinnad.

Vad är det bästa med att jobba på Invise?

- Jag trivs väldigt bra med våra flexibla arbetstider och att vi kan arbeta varifrån vi vill. Att som nattmänniska kunna välja att börja jobba senare på dagen är guld värt för mig. Sedan är mina kollegor otroligt hjälpsamma och jag uppskattar hur bra vi är på att internt peppa och lyfta varandra när vi åstadkommit bra leveranser och resultat.

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Invise?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@invise.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor