Team

Business & Sales

Connect

För drömmare & visionärer

Marcus jobbar som Account Manager & Inbound expert, berätta mer om ditt jobb och om Invise som arbetsplats!

Vad gör du om dagarna?

- Mitt primära fokus på Invise är account management, dvs försäljning för både nya och befintliga kunder. Här är det fullt fokus på att hitta rätt företag och människor för samarbeten och på så sätt skapa grymma projekt ihop. Jag ser mig inte som en säljare utan mer som någon som tar det första steget i de projekt vi jobbar med och som sen oftast övergår i långa samarbeten. Jag älskar att prata med människor och något som varit utmanande med rådande pandemi. Detta har dock gett en ökad flexibilitet och bättre dialoger över länk och telefon. Det är coolt att kunna göra affärer i pyjamas!

Vad är det roligaste i ditt jobb?

- Att jobba med människor och sätta scenen för visioner som man sen ser förverkligas är nog något av det roligaste i mitt jobb. Även om det är våra grymma kreatörer som gör själva implementationerna så känner jag mig ofta lite extra stolt över att det var jag som möjliggjorde detta från första början! 🙋🏼‍♂️

Vad är mest utmanande i din roll?

- När man jobbar med försäljning så finns det ofta förväntningen att man alltid ska prestera på topp och aldrig ha en dålig dag, i alla fall tror man det själv. Man ska ha mycket energi, alltid vara tillgänglig och hela tiden ha den där perfekta balansen mellan att möta behov och utmana med rätt frågor vid rätt tillfälle. Det kan vara utmanande och något man lär sig att bli bättre på över tid. Jag imponeras av duktiga säljare som lyckats bemästra denna konstform!

Beskriv Invise med tre ord!

- Energi, professionalism & ödmjukhet

Vad är det bästa med att jobba på Invise?

- Flexibiliteten i arbetet, familjekänslan och möjligheten att ha riktigt kul med sina kollegor och samtidigt leverera grymma resultat för våra kunder. När alla har samma mål och liknande driv får man en otrolig kraft i att skapa, leverera och ha kul på vägen.

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Invise?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@invise.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor